LONDON — Jets fikk Aaron Rodgers for øyeblikk som søndag.

Ned med seks poeng med tre minutter igjen, hadde Jets Vikings akkurat der de ville ha dem. Rodgers hadde ballen og to timeouts, men Rodgers leverte ikke.

I stedet kastet Rodgers en interception til Vikings cornerback Stephon Gilmore med 44 sekunder igjen av kampen, og avsluttet håpet om et comeback på Tottenham Stadium. I stedet tapte Jets 23-17 mot Minnesota og falt til 2-3 denne sesongen.

Jets gravde seg et enormt 17-0-hull tidlig, delvis på grunn av to interceptions fra Rodgers i det første kvarteret, en som ble returnert for en touchdown.

Til tross for den sløve starten, kjempet Jets seg tilbake og hadde en sjanse til å vinne i sluttminuttene.

Rodgers og Jets fikk ballen med 3:07 igjen på sine egne 30. Rodgers slo Garrett Wilson for 16 yards og deretter Allen Lazard for to raske avslutninger.

En skråstilling til Wilson og et 7-yard løp av Breece Hall flyttet ballen til 26. Etter to avslutninger prøvde Rodgers å kaste til Mike Williams nedover sidelinjen, men Williams så ikke ut til å forvente pasningen og Gilmore plukket den av i stedet. .

Det var en antiklimaktisk avslutning for Jets, som kontrollerte kampen mesteparten av andre omgang.

Vikings hadde en 10-poengs ledelse og ballen med litt over 10 minutter igjen av kampen, men de klarte ikke å flytte ballen og tidligere Jets-quarterback Sam Darnold snudde tilbake til quarterbacken Jets-fansen husker alt for godt. Darnold kastet høyt til Jordan Addison og Jets backup-cornerback Brandin Echols foretok en dykkeravskjæring for å gi Jets ballen på Minnesota 42 med 9:47 igjen av kampen.

Rodgers, som beveget seg sakte etter å ha skadet kneet i tredje kvartal, marsjerte Jets til sluttsonen. Han fullførte et tredje-og-10-kast til Williams i 18 yards for å få Jets innenfor 10.

Vikings hadde deretter en kostbar straffe da Gilmore ble kalt for pasningsinterferens mot Wilson på en tredje-og-mål-ufullføring fra 2 for å gi Jets et nytt sett med nedturer. På første forsøk slo Rodgers en bred åpen Wilson for en 1-yard touchdown. Jets lå nå kun 20-17 bak med 6:04 igjen av kampen.

Vikings fikk ballen tilbake på sine 30 og kunne kjøre til Jets’ 23 før de snublet. Will Reichard gjorde et 41-yard field goal, hans tredje for dagen, og gjorde 23-17 Vikings med 3:07 igjen av kampen.

Jets fikk en forferdelig start, og fortsatte det dårlige spillet som plaget dem i forrige ukes tap for Broncos.

Rodgers kastet to interceptions i det første kvarteret, noe han aldri hadde gjort før i karrieren. En av dem var en sekser som ga Viking en tidlig ledelse. Angrepet slet med å få noe til å gå og det så ut som Vikings kunne blåse dem ut, men Jets stabiliserte ting på slutten av første omgang. På forsvaret var det største problemet for Jets straffer. Sekundæren deres ble straffet fem ganger da de slet med å holde tilbake Vikings-stjernen Justin Jefferson. Men etter litt tidlig suksess spratt Vikings-angrepet og Darnold.

Jets defensive slutten Will McDonald sparket Darnold på tredje down for å avslutte Vikings første kjøretur. Det var McDonald’s sjette avgang for sesongen. Viking måtte nøye seg med et field goal og en 3-0 ledelse.

Jets-forsvaret fikk en takeaway på Vikings andre besittelse da Darnolds pitch til backen Ty Chandler ikke ble tatt. Jets linebacker Quincy Williams scoopet opp ballen, men ble snublet opp av Darnold, og forhindret et sannsynlig touchdown.

Jets kunne imidlertid ikke dra nytte av omsetningen. I stedet ga Rodgers Vikings poeng. Vikings blitz på tredje down og Rodgers prøvde å kaste raskt til Wilson. Han så ikke utvendig linebacker Andrew Van Ginkel slippe og kastet den inn i Van Ginkels armer. Van Ginkel løp deretter 63 yards for touchdown og en 10-0 Minnesota-ledelse.

På deres neste serie seilte Rodgers en tredje nedpasning beregnet på Allen Lazard og Vikings sikkerhet Camryn Bynum plukket den av.

Jets avsluttet første kvartal med to turnovers og null første downs.

Vikings hadde en viss suksess med å kjøre ballen tidlig, men mistet stjernebacken Aaron Jones til en hofteskade.

Jets flyttet til slutt ballen i andre kvartal, men Braelon Allen ble fylt på fjerde og 2 uten gevinst på Minnesota 26.

Vikingene kjørte deretter feltet med litt hjelp fra Jets defensive backer og funksjonærene. Det ble utkalt tre straffer på Jets-sekundæren i en kjøretur. Sauce Gardner ble kalt for passinterferens og holding og DJ Reed ble kalt for passinterferens. Det hjalp Vikings med å sette sammen en åtte-spill, 74-yard drive som endte med at Vikings back CJ Ham scoret fra 2-yardlinjen for å sette Vikings opp til 17-0 med 3:58 igjen av første omgang.

Xavier Gipson ga en gnist for Jets like før pause med en 35-yard puntretur som ga Jets ballen på Minnesota 31. Rodgers innkasserte den med en 14-yard touchdown-pasning til Lazard og Jets gikk til pause kun nede. med 10 poeng til tross for at han spilte forferdelig.

Jets hadde et skummelt øyeblikk i tredje kvartal da Rodgers ble truffet av Jihad Ward på tredje forsøk og vred venstre kne på noen andre spillere på bakken da han gikk ned. Rodgers reiste seg sakte og haltet av gårde. Rodgers hadde allerede slitt med ømhet i kneet etter julingen han tok fra Broncos forrige uke. Han var på vei til det blå medisinske teltet da en grov sparkstraff på Vikings ga Jets et nytt sett med nedturer.

Rodgers jogget tilbake på banen i stedet for å gå inn i teltet, og Jets satt sammen en fin 17-spills kjøretur. De stoppet i den røde sonen og Greg Zuerlein kuttet Minnesota-ledelsen til 17-10 med et 32-yard field goal i siste minutt av tredje kvartal.

Vikings presset ledelsen tilbake til 20-10 med 12:07 igjen i fjerde kvartal på et Reichard 53-yard field goal.