EDMONTON, Alberta – Connor McDavid scoret sitt første mål i Stanley Cup-finalen som en del av en fire-poengs prestasjon, og Edmonton Oilers dirigerte Florida Panthers 8-1 i kamp 4 lørdag kveld for å unngå å bli eliminert i en fei.

Oilers scoret fem mål på sine første 16 skudd for å jage sluttspillets MVP-kandidat-målvakt Sergei Bobrovsky tidlig i andre periode.

McDavid hadde tre assists for å nå 32 og passere Wayne Gretzky mest i løpet av en enkelt postseason.

Edmonton fikk et shorthanded mål fra Mattias Janmark tre minutter inn for å få det allerede opptente publikummet inn i det og et 5-mot-3-mål senere som endte en 0 for 12-tørke på powerplayet i serien.

Stuart Skinner var spektakulær i den andre enden for å sende serien tilbake til Sunrise for Game 5 tirsdag kveld.