ATLANTA – Brandon Nimmo løper. Alltid. Berømt. Hastingen hans har blitt et identifiserbart særpreg, omtrent den eneste spilleren i baseball som lader til første base etter en spasertur.

Noe som gjorde mandagens topp i den åttende omgangen av åpningen desto mer imponerende. Gyngen var kraftig, men det samme var beundring.

Nimmo, en av klubbens ledere og en av de mer tilbakevendende spillerne i spillet, bidro til å drive Mets inn i postseason – med litt hjelp i niende omgang, som det viste seg – og satte sin dugout i delirium med en to-run hjemmeløp i 8-7, sluttspill-seier over Braves på Truist Park i den første kampen i den ordinære sesongavslutningen.

Det som vil bli husket mest vil være Francisco Lindors klarsignal, to-løps homer. Edwin Diaz’ ​​implosjon i åttende omgang, bønn mellom innspill til manager Carlos Mendoza og overlevelse i niende omgang vil bli minneverdig. Men Mets ville ikke ha sluppet unna og slått lappen sin uten det siste slaget i toppen av den åttende, hvor Nimmo forvandlet seg.

Etter syv stille omganger mot Spencer Schwellenbach, våknet Mets endelig. Tyrone Taylors dobbel slo Braves-starteren ut av spillet og begynte en strekning på fem påfølgende treff. Francisco Alvarez sin dobbel ga det første Mets-løpet. Lindors singel scoret enda et. Jose Iglesias’ treff utlignet kampen til 3-3 før Mark Vientos’ offerflue ga Mets sin første ledelse i kampen.

Nimmo ga deretter en pute som skulle vise seg nødvendig.

Den fjerde banen han så fra Raisel Iglesias var en midt-på-platen-hurtigball som Nimmo ventet på. Han skrudde på den og så den gå. Han slapp balltre. Han tok ni skritt, gikk veien til første base mens han så på banen til en 405 fots bombe som nådde Chop House i høyre felt.

6-3-ledelsen som Mets hadde ville ikke vare, men bildet av dugout vil. Lindor, dårlig rygg og det hele, hoppet over det utgravde rekkverket og ut på banen for å lede jubelen.

«Jeg hadde ingen anelse om at jeg kom til å gjøre det,» sa Lindor etter Game 1-seieren. «Jeg hoppet på en eller annen måte. Ryggen min føles definitivt mye bedre hvis jeg hopper over gjerdet.»