Til tross for at det var en mann, fant USAs herrelandslag fortsatt en måte å ta åpningsmålet på torsdag.

USA – som falt for Panama 2-1 på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta – i den andre gruppespillkampen for 2024 Copa America, fikk umiddelbart problemer da spiss Tim Weah ble utvist med rødt kort bare 18 minutter etter. strekker ut hånden og møtte Panamas forsvarer Roderick Miller i bakhodet i en off-ball-hendelse.

Til tross for at han først ble vist et gult kort, endret senterleder Iván Barton det til rødt etter en videogjennomgang.

Likevel klarte USMNT å få litt dytt på den offensive enden.

Fire minutter etter at Weah forlot banen i skuffelse, sendte Folarin Balogun sjokkbølger gjennom Mercedes-Benz Stadium i Atlanta med et imponerende mål.

Det hele startet da Antonee Robinson snappet opp en pasning fra Panama på flanken før han fant Balogun i den angripende tredje.

Resten var skjønnhet; Balogun koblet sammen med Robinson i et en-to-spill, der Robinson satte pausepasset med teft.

Balogun møtte ballen med venstrefoten og stanget den inn i øvre hjørne, og møtte stolpen på vei mot mål.

Angrepet fikk keeper Orlando Mosqueras venstre stolpe til å gjenlyde.

Dessverre for USA varte ikke ledelsen lenge, da César Blackman tok utligningen i det 16. minutt.

Det forlot de to lagene låst på 1-1 på vei inn i andre omgang inntil Panama scoret kampvinneren i de sene stadiene på José Fajardo-målet for å avslutte den overraskende seieren.

USA, som har tre poeng sammen med Panama, kom etter en 2-0-seier over Bolivia i Copa America-åpningen på søndag.