Lionel Messi likte noe nødvendig R&R etter Copa America-mesterskapet.

Den argentinske fotballstjernens kone, Antonela Roccuzzo, delte bilder på Instagram av paret som nyter en båtdag i Florida med noen venner, inkludert uruguays fotballspiller Luis Suarez og hans kone, Sofia Balbi.

Mens Roccuzzo rocket en rosa bikini, hadde Messi, som gikk ned med en ankelskade som avsluttet turneringen bare minutter før laget hans vant sin andre strake Copa-tittel, røde badebukser sammen med en medisinsk gåstøvel på høyre fot.

Til tross for kapteinens emosjonelle utgang i det 64. minutt, klarte Argentina Columbia 1-0 i ekstraomganger takket være Lautaro Martínez sitt mål i det 112. minutt.

Martínez løp senere til benken for å klemme Messi etter målet som førte Argentina til sin 16. Copa-tittel.

Spissens eneste mål i turneringen kom under en 2-0 semifinaleseier over Canada, hvor han feiret med en halt.

Mens tidslinjen for 36-åringens retur fortsatt er usikker, venter Major League Soccers Inter Miami – som leder Eastern Conference – spent på hans comeback.

Roccuzzos innlegg inkluderte en selfie med ektemannens Inter Miami-lagkamerat Suárez, som scoret en sen kritisk utligning mot Canada, og tok kampen til straffer hvor Uruguay sikret tredjeplassen.

Uruguay ligger nå bak Argentina med bare én med 15 Copa-mesterskapstitler.

Når Messi kommer tilbake, vil han og Suárez gjenforenes på banen for Miami (16-5-4) ettersom de sikter mot et sluttspill.

Messi og kona møttes som tenåringer i Argentina, begynte å date i 2008 og knyttet sammen i 2017.

Paret har tre barn: Thiago (11), Matteo (8) og Ciro (6).