En mannlig cheerleader fra LSU hadde surr på internett etter at han så ut til å blande seg etter Tigers’ matchdown i deres endelige 29-26 seier over Ole Miss på lørdag.

Med mindre enn to minutter igjen av kampen og LSU bak, 23-16, unnslapp Tigers tight-end Mason Taylor Ole Miss-forsvareren Trey Washington og tok den med til huset på Tiger Stadium for å utligne kampen.

Etter at Taylor nådde endesonen, ble en mannlig heiagjeng iført en LSU-uniformtopp sett strekke ut armene og så ut til å dytte Washington da han krasjet på sidelinjen.

Heiagjengen kan ha vært altfor begeistret mens hun feiret LSUs dramatiske øyeblikk mot opprørerne.

Det er også mulig at heiagjengen strakte armene ut for å beskytte seg selv mens Washington løp i full fart i hans retning.

Internett hadde fortsatt en feltdag med det nå virale øyeblikket på X.

«Få den mannen som linebacker. Læreboktakling,» skrev en person.

«Hva skulle han gjøre, la spilleren ta knærne ut? lol,» sa en annen.

«Lmao. Å forsvare seg mot skade», skrev noen.

Andre sa at han beskyttet sine andre cheerleaders på stykket.

LSU vant kampen på overtid.

The Tigers (5-1) møter Razorbacks (4-2) i Arkansas på lørdag, mens Ole Miss (5-2) har en bye-uke før vertskap for Oklahoma Sooners (4-2) 26. oktober.