Godt var ikke godt nok for helgen.

Etter å ha vunnet de to første kampene i denne serien mot utarmede Marlins, trengte Mets – med en utfordrende tidsplan foran seg – å avslutte forretningssøndagen med en feiing.

I stedet mottok de en svak offensiv prestasjon og elendig innsats i et 3-2-tap på Citi Field som forlot Mets på 3-3 på hjemmebanen.

De neste 10 kampene deres har Orioles, Padres og Diamondbacks, som alle er i sluttspillkamp, ​​så dette var intet mindre enn en tapt mulighet for Mets, som begynte dagen en kamp bak Atlanta for NLs tredje jokertegn.

I en kamp der Brandon Nimmo dro i åttende med sårhet i høyre skulder, gikk Mets 1-mot-9 med løpere i scoringsposisjon og så Huascar Brazoban og Reed Garrett skylle ut en sen ledelse.

Mets siste skudd kom på det niende, men etter at Jose Iglesias og Tyrone Taylor nådde påfølgende singler for å begynne omgangen, ble Jeff McNeil, Francisco Lindor og Mark Vientos trukket tilbake i rekkefølge.

Paul Blackburn ga Mets en tredje sterk start på fire siden han begynte i Mets ved handelsfristen.

Høyrehenderen varte i seks omganger og tillot ett fortjent løp på fire treff og ett gange med fire strikeouts over 92 plasser.

Blackburn har tillatt ett opptjent løp her av sine fire starter for klubben.

Vientos ble kastet ut på platen for å avslutte den første etter å ha tatt seg opp fra andre base på Pete Alonsos lange kjøretur til midtbanen.

På stykket snudde Derek Hill – som traff gjerdet og falt – ballen til høyrespiller Jesus Sanchez, som skjøt til avskjæringen.

Vientos hadde lett nådd tredjeplassen og mottok grønt lys fra trener Mike Sarbaugh, men ble merket ut på tallerkenen etter et sterkt kast for et unikt 8-9-4-2 dobbeltspill.

Taylor prøvde å få en dykkerfanger i midten på Otto Lopez’ linjekjøring til senter i den tredje og bommet. Lopez raste til tredjeplass med en leadoff-trippel og scoret kampens første løp på Nick Fortes’ offerflue.

Lindors RBI-singel utlignet 1-1 i den femte.

Jesse Winker slo en enkelt, og ledet av omgangen, og Jose Iglesias gikk.

Lindor leverte med to outs, men Vientos slo ut og la to løpere på basen.

Nimmo knuste Valente Bellozos andre pitch i den sjette omgangen for en homer for å gi Mets en 2-1 ledelse.

Nimmo hoppet på en endring og sendte den inn i andre kortstokk i høyre felt.

Eksplosjonen var Nimmos andre i serien, etter at han kom tilbake fra en magesyke som satte ham på sidelinjen torsdag.

Starling Marte single senere i omgangen – utespilleren ble aktivert fra skadelisten før kampen etter to måneders fravær – og Jose Iglesias gikk før Taylor slo til for å avslutte trusselen.

Brazoban tillot utligningen i det syvende.

Etter Emmanuel Riveras innbanesingel som satte løpere på hjørnene, lastet Brazoban av en vill pitch som utlignet 2-2.

Nimmos dykkefangst i venstre felt frarøvet Nick Fortes en potensiell klarsignal, og avsluttet trusselen etter at Garrett kom inn med to outs og to løpere på basen.

Hills singel mot Phil Maton i åttende satte Mets i et 3-2-hull.

Garrett gikk tre slagere i omgangen, men plukket av Xavier Edwards fra andre.