PITTSBURGH — The Mets var i den kjente posisjonen til skuffelse etter en blåst ledelse av bullpen søndag, men de hadde i det minste en sjanse til å rette opp saken.

Metodisk bygde de et rally i den niende omgangen og mottok deretter det store treffet de trengte fra Francisco Lindor, hvis to-ut, to-løps singel scoret utligning og klarsignal i en 3-2-seier over Pirates på PNC Parkere.

Lindors singel begravde tidligere Yankees-nærer Aroldis Chapman, en halv-inning etter at Edwin Diaz ryddet en ett-runs ledelse. Francisco Alvarez innledet klarsignal-rallyet med en leadoff-walk og Harrison Bader single.

Chapman slo ut Mark Vientos og pinch-hitter Luis Torrens før Jose Iglesias gikk for å laste basene før Lindor nådde basen for fjerde gang i kampen med sin to-løps singel.

Etter å ha tillatt to singler som omringet en ut på en felt bunt for streik tre for å åpne den åttende, slo Dedniel Nunez ut Bryan Reynolds for andre ut, noe som fikk manager Carlos Mendoza til å signalisere for Diaz, en dag etter at closer hadde returnert fra en 10- spillsuspensjon for brudd på MLBs regler om fremmede stoffer.

Lørdag hadde Diaz en stort sett begivenhetsløs niende med en ledelse på tre løp og mottok redningen, men denne dagen gikk han Joshua Palacios for å belaste basene før Nick Gonzales leverte en singel gjennom kortstopphullet for en singel på to løp som ga Piratene ledet 2-1.

Diaz kom tilbake til haugen etter at Lindors klarsignal slo og jobbet en perfekt niende.

Brandon Nimmos RBI-dobbel i den åttende mot den tidligere Mets-relieveren Colin Holderman brøt den målløse dødlåsen.

Lindor trakk en to-out gange før Nimmo leverte med et skudd til venstre-senter.

Sean Manaea ga Mets seks målløse omganger der han tillot to treff og gikk tre med seks strikeouts.

Det var en andre strake opptreden for venstrehenderen med å pitche minst seks omganger etter å ha gått syv strake starter uten å nå det merket.

Mets var glade for å se Luis Ortiz dra etter de seks omgangene.

Den ildkulende høyrehånderen tillot i sin andre sesongstart bare fire treff uten å gå en batter over seks avslutnings-omganger.

Ortiz ga to scoringssjanser for Mets: Lindors to-out-singel i den tredje fikk Vientos til tredje base før Nimmo slo ut i en andre strake slagkamp.

Lindor doblet på den sjette og nådde tredjeplass på Nimmos bakke ut, men JD Martinez ble trukket tilbake for å avslutte trusselen.

Piratene satte løpere på base hele veien mot Manaea, men venstresiden lyktes i å unngå skade. I den første gikk han to battere, men fikk Reynolds til å slå inn i et dobbeltspill som bidro til å kvele omgangen.

I den andre bommet Manaea baggen som dekket første base, slik at Ke’Bryan Hayes kunne nå ledende fra omgangen, men fulgte med tre strake outs.

Hayes kom så langt som tredje base, med en vill pitch og stjålet base.

I den femte slo Joey Bart et skudd forbi tredje base, men ble kastet ut av venstre feltspiller Jeff McNeil som prøvde å strekke den til en dobbel.

Alvarez doblet i den syvende mot Carmen Molodzinski, men både Vietnos og DJ Stewart ble trukket tilbake for å holde kampen målløs.

Hayes slo singel mot Reed Garrett som ledet fra bunnen av omgangen, men etter pinch-hitter Oneil Cruz slo ut pinch-hitter Rowdy Tellez grunnet inn i et dobbeltspill.

Iglesias singel på den åttende mot Holderman, men ble kastet ut i et forsøk på å stjele som nummer to.

Lindor fulgte med sin gange som førte til Mets-scoringen.