Maxi Moralez åpnet scoringen i det femte minuttet, Alonso Martínez la til to mål i første omgang og New York City FC slo New York Red Bulls 5-1 lørdag kveld i Harrison, NJ i Hudson River Derby for å vinne ni kamper. strek.

New York City (12-11-8) vant for første gang siden en 2-0-seier over CF Montreal 3. juli.

Moralez stjal en pasning fra keeper Carlos Coronel og scoret fra nær straffemerket, og Martínez overgikk Andres Reyes til ballen og slo Coronel for et mål til 2-0 i det syvende minuttet.

Dante Vanzeir scoret et mål i sin andre kamp på rad for å kutte Red Bulls-underskuddet til 2-1 den 28., men Andrés Perea headet hjem et perfekt plassert innlegg spilt av Tayvon Gray i det 33. minutt og Martínez scoret fra midten av området i det femte minuttet av stopptid i første omgang til 4-1.

NYCFC er det første laget i historien til Hudson River Derby som har scoret fire mål i en omgang.

Gray scoret sitt første MLS-mål og gjorde 5-1 i det 68. minutt.

Moralez spilte en bakoverlevering fra nær straffemerket til en ladende Gray for en etttrykksavslutning like utenfor området.

Moralez scoret sitt første mål siden MLS Cup-sluttspillet i 2022

Red Bulls (10-7-14), som er uten seier på seks kamper siden de returnerte Leagues Cup-pausen, hadde 54 % besittelse og slo NYCFC 14-10.