Phillies’ Game 1-tap mot Mets har forårsaket minst én sammensmelting blant Philly-mediene.

NBC Sports Philadelphias Michael Barkann knuste Phillies fullstendig under nettverkets postgame-show på lørdag, og viste en forakt for de som ikke presterte bra og ga opp best-av-fem NLDS, og kalte 6-2-tapet «en skam.»

«Med mindre Phillies flyr i møte med historien, er denne serien over,» sa Barkann. «Phillies har aldri vunnet en serie etter å ha tapt den første kampen. Ikke en gang, 0-7. Ikke klandre Rob Thomson for denne, ikke klandre Kevin Long, ikke klandre Kyle Schwarber og jammen skyld ikke på studen, Zach Wheeler.

«Men [Trea] Turner, [Bryce] Harper, [Nick] Castellanos, [Alec] Bohm, [Bryson] Stott, [J.T.] Realmuto, [Brandon] Marsh, [Johan] Rojas, [Jeff] Hoffman, [Matt] Strahm, [Orion] Kerkering, [Tanner] Banker? Ta en fottur. Dere burde skamme dere.»

Kampen kunne ikke ha startet mye bedre for Phillies, da Schwarber slo et startskudd mot den overraskende Mets-starteren Kodai Senga, som bare gjorde én opptreden hele sesongen på grunn av arm- og leggskader.

Men Mets, ledet av David Petersons tre sterke omganger, stengte Phillies-flaggermusene til Ryne Stanek ga opp et meningsløst løp i den niende.

Da Wheeler, som ga opp ett treff og fire gange med ni strikeouts, til slutt forlot kampen etter syv omganger, slo Mets-angrepet til, som det ofte har gjort i det sene omgangen under deres mirakelløp mot Braves og Brewers.

De scoret fem løp av Hoffman og Strahm i den åttende og slo på en annen i den niende.

Turner, Bohm og Marsch gikk 0-for-4 hver.

Philly er vertskap for kamp 2 på søndag kl. 16:08. Luis Severino starter for Mets, mens Cristopher Sanchez stiller for Phillies.