SEATTLE – Jewell Loyd scoret 23 av sine sesonghøye 34 poeng i første omgang og spilte mesteparten av kampen med et hovent venstre øye, og Seattle Storm holdt Caitlin Clark til bare tre poeng i andre halvdel av en 89-77 seier over Indiana-feberen torsdag kveld.

Seattle (11-6) forbedret seg til 2-0 i startfasen av en WNBA-rekord på ni kamper på hjemmebane som ikke vil se Storm på veien igjen før midten av juli.

Clark avsluttet med 15 poeng og sju assists, og spilte foran nok et utsolgt publikum med mange fans iført forskjellige trøyer nr. 22 med navnet hennes over ryggen.

Men det var Loyd som satte opp showet.

Loyd laget fem 3-poeng i løpet av de første 20 minuttene, og hennes 23 poeng i første omgang var de nest flest av noen spillere i WNBA denne sesongen.

Hun bommet også nesten fem minutter av omgangen etter å ha blitt utilsiktet truffet rundt venstre øye sent i første kvarter.

Loyd avsluttet med seks 3-poengere og gjorde 10 av 15 skudd totalt. Det var hennes andre kamp denne sesongen med minst 30 poeng – begge mot Indiana.

Hun har 23 karrierekamper på 30 eller flere poeng, uavgjort med Tina Charles for sjette flest i ligahistorien.

For andre gang på fem uker ble Climate Pledge Arena utsolgt for et besøk fra Clark and the Fever med mer enn 18 000 fremmøtte.

Denne gangen inkluderte publikum slike som Sue Bird og Megan Rapinoe, Pro Football Hall of Fame-innført Walter Jones, JP Crawford fra Seattle Mariners og Milwaukee Bucks Damian Lillard.

Seattle gjorde natten vanskelig for Indianas stjernerookie, spesielt i andre omgang da Clark ofte ble tvunget til å gi fra seg ballen på grunn av hvordan Storm forsvarte pick-and-roll.

Hun forsøkte bare to skudd etter pause og avsluttet kampen med 4 mot 9.

Det var også tider da Clark var åpen og lagkameratene klarte ikke å finne henne.

Clark så ut til å finjustere venstre ben tidlig i det første kvarteret på en kjøretur til kurven, men hun vinket av behovet for en erstatter.

Det tok henne mer enn åtte minutter å finne resultatlisten på en dyp 3-poenger.

Hun avsluttet med 12 poeng i første omgang, men det var ikke nok til å holde følge med Loyd i andre enden.

Ezi Magbegor la til 18 poeng og Nneka Ogwumike hadde 15 poeng og 11 returer for Seattle.

Erica Wheeler scoret også 15 poeng for Indiana og Kelsey Mitchell endte med 14.